Jump to content


Zeilon

Member Since 15 Apr 2012
Offline Last Active Today, 12:10
-----

Posts I've Made

In Topic: Etikettregler...

15 August 2014 - 16:32

Men det är ju ingen hamburgare i ölen, då får den inte heller synas på etiketten....ehhh....

 

Jag vill inte heller minnas att Founders Breakfast Stout innehåller ingredienser från småbarn, men jag kan ha fel.


In Topic: De Cam Vintage?

11 July 2014 - 13:56

Ja Hampus varför det händer är sjukt förståligt. Är bara ett hobbyprojekt. Är kanske lite charmen i det också!

 

Haha, han borde helt klart göra det till mer än ett hobbyprojekt  :)


In Topic: Att blanda öl

10 July 2014 - 12:40

Brewdog har ju "RipCore" - 70% Hardcore och 30% Riptide

 

Utifrån detta testade jag mig på en egen, "Tokyo Hammer", 70% Jackhammer och 30% Tokyo* vilket var jäkligt trevligt  :)

 

Senare fick jag även upphällt en Tokyo Hammer fast med Black Tokyo Horizon som 30%-ig bas (utan att be om det) vilket jag själv såg som en hädelse och även om det VAR gott så kändes det för jävligt att inte dricka BTH ren  ;)


In Topic: Att blanda öl

10 July 2014 - 12:34

50/50 Westmalle Dubbel och Tripel är en klassiker som serveras på Trappisten Café utanför Westmalleklostret. I Limburgområdet brukar de lokala förmågorna hälla i en slurk mörk öl i vanlig lager på krogen, men det är inte särskilt gott.

30% Struise Tsjeeses Reserva med 70% vanlig Tsjeeses är kanon, döpt till Kakadu.

50/50 Struise Ypres och Struise Weltmerz blandade jag och det blev en höjdare, såpass att bryggeriet nu blandar den på keg och serverar på bryggeriet under namnet Sour Tan.

Lika delar med alla 3 Welt-öl blir rätt intressant också  :)

 

Det blev även fenomenalt gott med lika delar Fou'Foune, StLam och LP Fram  :)


In Topic: De Cam Vintage?

07 July 2014 - 15:19

Hade varit bra att kunna särskilja dem åt då jag troligtvis har flaskor från olika årgångar fast med likadana etiketter. Korken är ju också anonym.

 

Det finns inget extra tryck på etiketterna där det står något tappdatum?