Hoppa till innehåll


axl

Gick med: 21 sep 2014
Offline Senast aktiv: aug 12 2017 15:22
-----

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:Framtida lanseringar på Systembolaget

21 oktober 2016 - 08:24

Har folk helt tappat intresset för Brekeriet eller vad händer? Känns smått surrealistiskt att se 270+ flaskor Cassis kvar i webblagret över 20 minuter efter släppet.

I ämnet:Ditt senaste ölinköp?

30 september 2016 - 13:23

Kanske inte jättespeciellt eftersom den levt kvar i beställningssortimentet, men idag fick även jag köpa Orval direkt från hyllan på ett av mina lokala systembolag. Att hitta både den och Brekeriet Saison på vad som verkade som ordinarie och åter fasta hyllplatser var verkligen trevligt och gör att jag kanske får ta och byta standardbutik

I ämnet:Systembolaget små partier öl – augusti 2016

19 augusti 2016 - 08:13

Jag försökte klicka iväg min beställning någon gång mellan 10.00 och 10.01 ovh blev helt utan. Länge sen man behövde vara så otroligt på hugget, hade för mig att det brukade räcka att vara snabb i första beställningssteget men tappade mina flaskor mellan det första beställningssteget i varukorgen och slutgiltigt bekräfftande av beställningen. Jäkla skitsystem, får hoppas att flaskorna i butik inte tar slut så fort.

I ämnet:Vad dricker du nu?

18 augusti 2016 - 13:10

Visst ska väl 3 Fonteinens Oude Geuze Golden Blend vara kolsyrad? Jag drack en flaska av de som släpptes på Systembolaget förra året, märkt 12/03/2014, igår som var helt platt. Noll skum och noll kolsyra. Fortfarande en rätt bra geuze men inte alls i klass med vad jag väntade mig. Tycker ärligt talar standardblandningen är strået vassare, och ska det vara okolsyrat minns jag Golden Doesjel som intressantare. Ska den vara så eller var det något lurt med min flaska? Och har någon annan haft samma problem?

I ämnet:Framtida lanseringar på Systembolaget

08 juni 2016 - 21:40

"Organic Pilsner" var överstryket med tuschpenna på mitt exemplar av Hakituri.  Även "Champagne" på i "Champagne Pilsner" p Hops on pointe... 
Likadant på andras?

Organic var överstruket på min med (kunde inte låta bli att skrapa av det för att få veta vad det stod när det bara var tusch) men inte champagne. Skulle dock gissa att det har mer med EU-regler än något annat att göra. Champagne är en skyddad ursprungsbeteckning och det känns inte helt orimligt att kraven på organisk odling ser olika ut här och på Nya Zeeland.