Hoppa till innehåll


Alf_loves_Bigfoot

Gick med: 15 jul 2011
Offline Senast aktiv: apr 06 2017 06:35
-----

Ämnen jag har skapat

Kickstarter-kampanj för Not For Sale Ale

16 mars 2017 - 09:03

Bakgrund; För några år sedan dök det upp en ny folköl i Sverige vid namn Not For Sale Ale. Då bryggdes den hos Monks på Wallingatan i liten skala. Sedan dess så har den bryggts hos bland andra Eskilstuna Ölkultur och även avancerat upp till starköl. Den senaste batchen är bryggd hos Brouwerij de Molen och har fått tillägget Craft Lager. Den släpps i beställningssortimentet hos systembolaget den 1 april 2017. En låda om 6 flaskor som kostar runt 27 kronor/flaska.

 

All vinst (2 kronor/flaska) från försäljningen av denna öl går till kampen mot slaveri och för att stödja offren för trafficking.

 

I samband med att de Molen tagit över bryggningen så har även distributionen utökats, Bavaria ska sköta den stora delen och Galatea tar hand om oss i norden.

 

Men för att få in pengar för att kunna uppmärksamma denna globala lansering så har man startat (den 13/3-2017) en Kickstarter-kampanj, målet är att samla in minst 250 000 kronor inom 30 dagar.

 

En god öl för en god sak!

Eller som NFSA själva gärna säger Don't Take It Business It's Only Personal!

 

 


Problem vid samköp av beställning/Privatimport

07 december 2016 - 12:08

Några av deltagarna i mitt senaste samköp har möts av "klagomål" från personalen i Systembolagets vinkällar-butik i PK-huset (fd Passagen, Stockholm).

Jag hade själv inga problem att lösa ut min andel, men klagomålen indikerar att samköp med deluthämtning kanske inte kommer att funka i framtiden..... (eller också är det bara en fråga om att all personal inte är insatta i funktionen...)

 

Någon annan som upplevt samma problem?


Imperial Biscotti Break på burk

26 november 2016 - 18:45

Tänkte egentligen bara ställa en fråga, men denna borde väl kunna fylla utrymmet i en egen tråd.
Men jag börjar med min fråga - jag har vissa små problem med att öppna burken (3 stycken), jag knäpper upp ringen men "locket" trycks inte ner. Det krävs en separat manuell nedtryckning för att öppna burken. Någon annan som upplevt samma sak?

SBWF firar 25 årsjubileum med en bok!

19 juli 2016 - 07:49

För att fira SBWFs 25-årsjubileum lite extra så kommer det att produceras en jubileumsbok - en bok där alla får vara med. 

Marianne Wallberg är den som håller i trådarna - men tanken är att alla ska kunna vara delaktiga.

 

Därför uppmanas besökare - gamla som nya - att skicka in sina minnen, bilder och historier från festivalen för att fylla bokens 25 kapitel.

 

Vill du vara delaktig - skicka in dina uppgifter till info@stockholmbeer.se så kanske just dina minnen blir del av jubileumsboken.

 

Boken är tänkt att komma ut till julen 2016, jag har inte hittat några uppgifter om när sista inskickningsdag är för detta projekt.


Milk Stout Nitro från Left Hand - Utgående, kan ej beställas!?

22 april 2016 - 09:32

Jag var inne på systembolaget.seoch skulle beställa ett gäng flaskor av Milk Stout Nitro från Left Hand - där framgår numer detta.

Utgående, kan ej beställas

 

Har även mailat Darren på Great Brands och fick då till svar att de inte säljer 6-pack längre..... (så tolkar jag hans svar i alla fall).

Huruvida det säljer MSN i någon annan form framgick inte av svaret  - har skickat följdfråga.

 

Någon som hört något om detta?